consult.jpg

Jeanette Jensen

Mit navn er Jeanette Jensen,
Jeg er årgang 68.Jeg er uddannet Mensendiecklærer i 1996 og er medlem af Dansk Mensendieck Forbund.

Jeg har undervist dels i Bagsværd, Odense og Sydlondon.
Siden 2004 har jeg haft mit eget Mensendieckinstitut i Vejle.

Jeg underviser mandag og onsdag i en lokale i den 6. Sans Skyttehusgade 34
i Vejle. Se mere om den 6 sans på www.den6sans-vejle.dk

Jeg nyder at arbejde selvstændigt og at have muligheden for at fordybe mig 100 % i een eller 2 personer og skræddersy et øvelsesprogram, der passer den enkelte, samt rådgive i bedre bevægelser i hverdagen.
Det er en fornøjelse og en utrolig tilfredsstillelse at kunne gøre en forskel.

Tirsdag har jeg 4 hold med varmtvandstræning af brystopererede i Gulkrog Centret.  Desuden har jeg 2 hold i skånegymnastik for personer, som ikke kan klare alm. gymnastik, som f.eks. personer med Astma, knogleskørhed, brystopereret o.lign.
Begge typer træning kører gennem AOF. Læs mere på www.aofsydjylland.dk Kataloget findes under Vejle-Fredericia, side 22.

Jeg bliver jævnligt inviteret ud for at holde foredrag om Mensendieck og ligeledes til at lave kurser med udgangspunkt i Mensendieck, og det er altid en dejlig udfordring.
Er du interesseret?
Så kontakt mig på tlf. 2511 2189 eller mail: vejlemensendieck@gmail.com
Jeg nyder meget at have en afvekslende arbejdsuge og føler mig meget priviligeret.

Hvis du vælger at gå til Mensendieck hos mig, kan du forvente, at jeg giver dig:

Min fulde opmærksomhed, nærvær, støtte og hjælp til at blive kropsbevidst.
Min erfaring og viden.
Respekt for dig og en tryg atmosfære

Du giver mig:

Lov til at arbejde med det, jeg allerbedst kan lide, nemlig mennesker
og til at gøre en forskel, samt din tillid.

Jeg forventer: 

At du er åben, lyttende og tør stille spørgsmål.
Og at du ønsker at forandre dine vaner og gøre en indsats derefter Smil

 Udover at være uddannet Mensendiecklærer er jeg også uddannet sygehjælper og jeg arbejder et par dage om ugen på Møllebocentret, det lokale plejecenter i Rask Mølle.
Desuden har jeg taget kursus som Klangmassør, hos Tom Friis Hansen (www.klanguniverset.dk) som er en utrolig effektiv måde til afbalancere nervesystemet og problemer som tinnitus, søvnbesvær, stress og andre ubalance der kan justeres via vibration af vores cellevæske.

I min fritid har jeg været bestyrelsemedlem af Aale-Hjortsvang ungdomsklub, fra 2008-2011, som er en klub for børn og unge fra 4 kl.-8 kl. Jeg nyder at være med til at sætte  gang i lokalsamfundet og at gøre en forskel for de unge. Min privatadresse er nemlig  i Aale. I øjeblikket er jeg med i Festudvalget til arrangering af Aale sportsfest som afholdes hvert år i uge 24 og med til at arrangere Revy.

Tidligere har jeg været igangsætter og samtalepartner i Vejle Frivilligcenter, hvor jeg har været igangsætter på forskellige grupper f.eks. sorggruppe, incest og selvværd.
Derigennem har jeg fået kursus i supervision og coaching.

Siden marts 2009 har jeg været med i Årtidernes kvinder. Vi mødes hver anden måned og udveksler erfaringer og tillader at geare ned og lige trække vejret, ved at meditere, synge og fejre forskellige årtidsforandringer, som f.eks. Kyndelmisse, Valborgaften og Sommersolhverv, for at nævne et par stykker.

Jeg har også været med netværksgruppen Kvindeliv, som startede op af Familie og Samfund via Region midt. Vi var en gruppe af lokal kvinder, der mødtes en gang månedlig til diskution af selvvalgte emner, som vi syntes, vi godt vil blive klogere på eller fordybe os i. Desuden arrangere Familie og samfund også foredrag og udflugter, som jeg også deltage i. Ja det er lidt om min fritid og interesser. 

Du kan se og høre mig på You tube her 

BodyConsult - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - 6614 7010 - mette@BodyConsult.dk  - CVR: 31405467 - © All copyrights reserved!